Update

Ziekenhuislift selfie ;)

Oké daar zijn we weer. 

Eindelijk ;) 

Elke keer denk ik: ‘nu ga ik typen, maar dan kies ik toch om te slapen’.

De afgelopen weken waren namelijk druk! Heel druk. Oké, we beginnen met de nacontrole. Hoe was die? Goed gelukkig! Voor degene die mij op Instagram volgt heeft dat kunnen zien in mijn story. We kwamen op 21 februari weer aan in het AMC. We werden al snel opgeroepen door dokter van Lonkhuijzen. Hij vroeg hoe het met me ging. Ik zei: ‘goed’ en vertelde dat ik alleen nog veel last heb van mijn benen. Ik moest op de behandelstoel gaan liggen en hij en zijn collega bekeken de wond van binnen en van buiten en dat zag er gelukkig allemaal goed uit. Het herstelt goed! Wel zag hij ook het vocht in mijn benen en ik vertelde dat dat pijn doet met lopen, maar vooral met lang stil staan. Hij vertelde dat dat minder wordt, maar het vocht zou ook blijvend kunnen zijn. Hij vraagt hoe het met het plassen gaat en dat gaat ook “redelijk”. Ik kan zelf plassen, maar ik voel het nog steeds niet. Dat betekent dat ik dus nog steeds op de “klok” moet plassen. Maar ik hoef gelukkig niet meer te katheteriseren! Voor mijn benen ga ik kijken voor kousen. Ik moet elke 3 maanden terug komen en onder controle blijven. Die controles blijven nog steeds elke keer heel spannend! Na de controle gingen we nog even naar de afdeling waar ik al die tijd gelegen heb en brengen we we wat lekkers voor die lieve meiden. We kletsen nog even wat en gaan weer richting huis. 

Dus dat was mijn controle! :) 

 

Thuis ging het nog niet helemaal soepeltjes. Hoe relaxt Jake in het begin was, zo onrustig werd hij daarna. Hij moet steeds meer huilen en spugen. Van de rust die ik nodig heb om te herstellen dus kwam vrij weinig. En van onze nachtrust kwam niks. We waren en zijn zo moe dat we er allebei even helemaal doorheen zaten. 

En zijn uiteindelijk met Jake in het ziekenhuis beland omdat dit niet langer zo door kon gaan. We zagen veel dingen van Jaidey en dus ook Jake heeft waarschijnlijk een koemelkallergie en erge reflux. We hebben nu andere voeding & medicijnen gekregen en Jake is gelukkig weer vrolijker en troostbaar! Nog wel wat onrustig maar lang niet zo erg en er zit gelukkig vooruitgang in! 

Voor nu dus even een korte samenvatting. We pakken dus vooral onze rust en slaap momenten wanneer we kunnen! 

Oh en mijn haren groeien weer!! Jeej!! Daar vertel ik de volgende keer meer over. Inclusief een foto :)

Jake in het ziekenhuis (Check die gespannen vuistjes)

Hij kan gelukkig weer lachen

En deze griet doet het ook nog steeds zo goed!

Weer een tevreden mannetje