Haar lach, onze trots! Thanks @mariekezomerdijk

Opnieuw een “lange weg” naar maandag

Wat ben ik trots op jou!! Thanks @mariekezomerdijk voor deze mooie foto’s

Opnieuw een “lange weg” naar maandag.  

Na de goede uitslag evengoed weer een lange weg naar maandag, stiekem hadden we gehoopt toen ook al te horen wat het definitieve plan weer gaat worden. Maar helaas nog een lange week wachten..

Hoe mijn week eruit zag?

Dinsdag 7 november.
We starten rustig op en ik kan om 09:30 uur terecht voor mijn nagels die ik weer eventjes netjes bij laat werken.Om 10:30 uur ben ik klaar en ga ik naar huis. Rond 11:00 uur zou namenlijk mijn huisarts langs komen voor gesprek hoe het nu gaat. We hebben goed gepraat en adviezen mee gekregen. Rust is op dit moment gewoon het belangrijkste. Hoe meer ik rust, hoe sneller en beter de baby groeit. Verder leeft zij onwijs mee met hoe spannend het nu is en dat het wachten verschrikkelijk is. ‘S middags doen wij dan ook eigenlijk vrij weinig.

 

Woensdag 8 november.
Lig weer eens wakker midden in de nacht. Malend over wat er weer komen gaat. Mn gedachten gaan weer alle kanten op. De onzekerheid maakt me zo nu en dan erg bang. Samen met Ferry bespreek ik Mn gevoelens die ook wakker is geworden. We moeten het gewoon stap voor stap gaan doen. Veel verder kijken is moeilijk en hebben we geen grip op. Ik start rustig op, Bianca komt ‘s ochtends langs op de koffie en daarna mijn collega Amanda ook nog. Lekker weer even die afleiding.‘S middags weer rustig aan, we doen een klein rondje buiten met Jaidey want die schat was het ook zat van alleen maar binnen zitten. We doen een rondje eendjes kijken en mevrouw is helemaal gelukkig, daar knappen wij tegelijkertijd ook weer van op. Langzaam beginnen we ook aan Jaidey te merken dat ze het een en ander oppikt van de spanningen die in de lucht hangen. Die arme schat!!

 

Donderdag 9 november.
Vandaag is mijn allerliefste Mama jarig, 52 jaar alweer. Gefeliciteerd lieve mam!! Ik wilde heel graag naar haar toe, maar helaas mag ik nog niet ver van huis. Morgen komen ze weer lekker naar ons toe. Om 10:00 uur komt Marieke bij ons, Marieke wil ons hele traject gaan fotograferen (story telling ). Dat vind ik heel bijzonder. We kletsen over onze wensen, haar ideeën, wat er komen gaat, over het leven en nog veel meer.Misschien kan ik mensen/vrouwen inspireren met mijn verhaal. 

 

Vrijdag 10 november.
Vandaag is onze schat Jaidey jarig. Wow! Gewoon alweer 2 jaar oud. Wat zijn die 2 jaar voorbij gevlogen.We starten lekker met zijn drieën op, zingen voor haar en geven haar haar cadeautjes. Oh wat is ze blij! Vandaag gaat ze wel gewoon naar Villa Lilla. Ze mag trakteren en voelt zich super stoer en groot.‘S middags komen mijn ouders, Charmain en Colin ook weer gezellig langs, ik haal eind van de middag Jaidey op samen met papa. Ze blijven allemaal weer gezellig slapen.

 

Zaterdag 11 november.
Vandaag vieren wij Jaidey haar verjaardag. ‘S ochtends haal ik met mama haar taart op en nog wat traktaties. Wat is die taart mooi geworden en de traktaties ook! Bedankt ‘Koekjes van Kris’ & ‘Ik Trakteer’ voor de snelle service! Mijn schoonmoeder heeft ook nog lekkere kwark & monchou taart gebakken. Ferry is onder tussen al druk bezig met de bar versieren (wij hebben een bar in de schuur. Ideaal haha) geen troep in huis & lekker alle ruimte. Jordy en Mays komen ‘S ochtends even een bakkie doen, want helaas kan Jor er vanmiddag niet bij zijn.Daarna helpen met ze allen nog om de laatste puntje op de i te zetten. Dan nog heel even “rustig” aan doen.Jaidey wordt om 13:30 uur wakker, top! Precies zoals gehoopt want vanaf 14:00 uur vieren wij haar verjaardag. De visite stroomt langzaam allemaal binnen en wát wordt ze verwend! En wat heeft ze genoten! Iedereen onwijs bedankt voor deze gezellige middag! Ik voel mij super goed de hele middag, alleen om 18:00 uur was ik wel klaar. Ik kreeg last van harde buiken. Gelukkig gaat iedereen niet te laat weg en dus tijd om te rusten én natuurlijk nagenieten van deze leuke dag. Ook namens Jaidey iedereen onwijs bedankt! 

Ook wil ik iedereen nogmaals bedanken voor alle lieve kaarten, cadeautjes en berichtjes die maar binnen blijven stromen. Excuus als ik niet iedereen persoonlijk een berichtje heb gestuurd.. ik lees ze zeker allemaal en dat doet mij heel goed! 

 

Zondag 12 november.
Ik lig weer veel wakker in die donkere rot nacht. Tegen de vroege morgen wordt Ferry ook wakker en begin ik toch te huilen. Ik ben best bang dat ik weer onverwachts een bloeding krijg. Elke keer als ik naar de toilet ga gaat er een shock door m’n lijf. ‘Het zal toch niet’. Ook het gevoel dat de kanker nog in mij zit geeft mij een rot gevoel. Ferry begrijpt me helemaal en troost me. We moeten gewoon stap voor stap doorzetten naar morgen! We moeten, we moeten gewoon!Door deze oppepper kan ik weer even de moed verzamelen om door te gaan.Gelukkig hebben we elkaar! Ferry is trots op mij en ik op hem!!Pap gaat op tijd naar de Albert Heijn voor verse broodjes, we ontbijten met zijn allen. Na het ontbijt ruimen wij de bar weer op.Daarna hangen we lekker op de bank, want wat wil je anders met dit weer? We besluiten om lekker uiteten te gaan, toch even eruit op deze sombere dag.

Voor nu lekker slapen, en hopen op morgen meer duidelijkheid.

Samen dansen op Jaidey haar 2e verjaardag.